Politsei asus uurima Paldiski linnapea rünnakut

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paldiski linnapea Kaupo Kallas.
Paldiski linnapea Kaupo Kallas. Foto: Priit Simson / Postimees

Politsei algatas täna kriminaalmenetluse, et uurida Paldiski linnapea Kaupo Kallase ründamise asjaolusid Stockholmi laeval.

Uurimine algatati karistusseadustiku kehalist väärkohtlemist käsitleva paragrahvi alusel, ütles Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja Maria-Elisa Tuulik. Süüdimõistmise korral võib selle eest karistada rahatrahvi või kuni kolmeaastase vangistusega.

Novembri lõpus ründas endise Paldiski linnapea Jaan Mölderi poeg Jaan oma isa poliitilist rivaali Kaupo Kallast kokteiliklaasiga.

Kaupo Kallase sõnul istus ta ründaja poole seljaga ega osanud seetõttu vähimatki ohtu karta. «Kui see löök ootamatult mulle külje pealt tuli, siis oli mul endagagi piisavalt tegemist, sest verd jooksis palju. Klaasi ots tabas mind otse silma üles kulmu kohale ja seda tuli hiljem korralikult õmmelda,» rääkis Kallas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles