TV3: teletorni taasavamisest saab turismiaasta tähtsündmus

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna teletorn päikeseloojangu taustal
Tallinna teletorn päikeseloojangu taustal Foto: SCANPIX

Ohtralt turiste toonud Kultuuripealinna aasta sai läbi ning uuel aastal keskendub Eesti turismiäri kultuuri asemel loodusele, üheks aasta tippsündmuseks on aga hoopis Tallinna teletorni taasavamine.

Korrusel, kuhu varem ligi ei lastud, toimetavad praegu ehitajad ja see avatakse tuleva aasta aprillis, vahendasid «Seitsmesed uudised».

Pirita linnaosavanem Tiit Terik ütles uudistesaatele, et turistide kesklinnast teletorni juurde juhatamiseks võiks selles suunas sõitvad linnaliinibussid Pirita mustri ja seal asuvate vaatamisväärsuste piltidega kaunistada.

Laiemas plaanis saab alanud turismiaasta märksõnaks aga loodus. EASi turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso ütles, et soomlasi näiteks kalapüügiga Eestisse ei meelita, sest see on neil ka kodumaal heal tasemel, küll aga meeldivad põhjanaabritele etteantud marsruudiga ringreisid Eestis, mille juures on välja toodud tegevused, mida konkreetses piirkonnas teha saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles