Tallinna sotsiaaldemokraatide juhina jätkab Andres Anvelt

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Anvelt
Andres Anvelt Foto: Priit Simson

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Tallinna piirkonna üldkogu valis Tallinna sotsiaaldemokraatide esimeheks tagasi Andres Anvelti ja sõnastas 2013. aasta kohalike valimiste programmi aluspõhimõtted.

Telliskivi loomelinnakus koos olnud Tallinna sotsiaaldemokraadid valisid piirkonna aseesimeesteks Maimu Bergi, Vadim Belobrovtsevi ja Lauri Laatsi. Üldkogu valis ka uued juhatuse liikmed.

«Mul on hea meel, et Tallinna piirkonna juhatusse kuuluvad edaspidi vanemate sotsiaaldemokraatide president Rein Karemäe, Naiskogu Kadri juht Reet Laja, noorte sotsiaaldemokraatide president Lauri Läänemets ja Tallinna linnavolikogu liige Andra Veidemann,» ütles Andres Anvelt

Tallinna sotsiaaldemokraadid on veendunud, et suudavad pakkuda alternatiivi riigi keskvõimu ja Tallinna linnavõimu vastandumisele ning muuta linnajuhtimise kogukondi kaasavaks.

«Tugevad asumiseltsid ja teised kodanikuühendused peavad kandma otsustavat rolli linnaruumi kujundamises, liikluskorralduses, kohaliku identiteedi ja kultuuri arendamisel. Selleks, et liikuda kodanikuühendustele tuginevale linnajuhtimisele, tuleb kõigepealt toetada toimivaid ühendusi ja vajadusel julgustada looma uusi,» seisab avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles