Vakra: see on Savisaare meeskonna surmaeelne agoonia

Risto Berendson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Vakra
Rainer Vakra Foto: Peeter Langovits / Postimees

Valdeku gümnaasiumi radiaatorite kadumise loosse segatud Rainer Vakra väidab, et on Edgar Savisaare meeskonna taolise rünnaku suhtes tema isiku vastu siiralt kurb.

Kinnitan, et Valdeku kooli juhtumiga esitatud süüdisustega puudub minul kui linnaosavanemal seos, teatas Vakra ametlikus pressiteates.

«See süüdistus minu suunal on meelevaldne ja annab tunnistust sellest, et Savisaare meeskond on võtnud kasutusele äärmuslikud meetmed vabamõtlejate kõrvaldamiseks poliitikast. Jääb arusaamatuks erakonna esimehe käitumine, kus ta mõistab hukka jõustruktuuride ebaproportsionaalse tegevuse Keskerakonna osas, kuid on asunud ise täpselt sama rada astuma.»

Vakra sõnul on ta siiralt kurb, et osa tema erakonnast on langenud nii madalale ja asunud esitama julgeoleku asutustele teadlikult valekaebusi. «Teadlikult valekaebuse esitamine on seadusevastane ja sügavalt ebaeetiline. Seetõttu olen esitanud kaebuse aukohtusse ja palunud anda hinnang Erki Korpi käitumise kohta. Lisaks kaalun võtta kasutusele kõik seadusest tulenevad õigused oma au ja väärikuse kaitseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles