Pakane lööb trammide ja trollide sõidugraafikud sassi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trollibussid Tallinna trollipargis.
Trollibussid Tallinna trollipargis. Foto: Mihkel Maripuu

Külm ilm mõjub halvasti ka trammide ja trollide sõidugraafikute täpsusele, suuremaid probleeme pole elektritranspordis veel esinenud.


«Mingit suurt katastroofi pakane ei ole tekitanud. Hommikuti on trollide käivitamisega raskusi ja graafikud on ka pisut paigast ära, aga teeme, mis suudame,» ütles Tallinna Trammi- ja Trollikoondise pressiesindaja Jaan Rõõmussaar.

Ta lisas, et külm teeb kahju ka liinidele. «Ülemistel läks trammi kontaktliin katki. Aga see juhtus lõppjaamas ja õnneks said trammid sellest kohast kõrvalt mööda sõita, nii et trammiliikluses katkestusi ei tekkinud,» rääkis Rõõmussaar.

Ühissõidukeid köetakse Rõõmussaare sõnul nii nagu alati, aga sellise külmaga see erilist efekti ei anna. «Toas võib olla ükskõik kui hea ahi, aga kui iga viie minuti tagant kolm ust lahti tehakse, siis ei püsi ükski ruum soe,» lausus Rõõmussaar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles