Tramm sõitis kolm korda järjest rööbastelt maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul enne kümmet sõitis Kopli tramm rööbastelt maha Telliskivi peatuse juures. Trammi Kopli depoosse vedades läks see Erika ja Kopli tänava ristmikul uuesti rööbastelt maha ning veidi aja pärast veelkord.

Trammidispetšer ütles Postimehele, et esimest korda läks tramm rööbastelt maha natuke Telliskivi peatusest Kopli pool.

Trammipargi töötajatel õnnestus tramm siiski päris kiiresti uuesti rööbastele saada ning sõidukit hakati Kopli depoosse vedama.

Erika ja Kopli tänava ristmikul läks aga tramm uuesti rööbastelt maha ning seekord juba päris kapitaalselt. Ka seekord õnnestus trammipargi meestel tramm uuesti rööbastele tõsta ja sõiduk hakkas depoo poole liikuma. Umbes 50 meetri pärast juhtus aga samasugune õnnetus. Erika tänava ristmik saadi siiski liikluseks avada, kuid Kopli tänaval oli poole üheteistkümne paiku linnast väljuval suunal liiklus jätkuvalt häiritud.

Tallinna trammi- ja trollibussikoondise liiklusteenistuse direktor Meelis Tartu ütles, et tegemist on väikese tehnilise probleemiga trammi esimese vasakpoolse ratta juures. Keegi viga ei saanud, sest tegemist oli  proovisõiduga.

Pealtnägijate sõnul hakati trammi veidi enne kella ühtteist aeglaselt depoo poole pukseerima. Kopli ja Erika tänaval oli selleks ajaks liiklus taastunud. Kell 11.10 jõudis vigane tramm õnnelikult depoosse ning Kopli trammid 1 ja 2 hakkasid jälle oma tavapärast marsruuti pidi sõitma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles