Tallinnas saab õpetaja abiks kandideerida 9. märtsini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sikupilli keskkooli direktor Villu Mengel pakkus eelmise aasta sügisel Tallinna töömessil õpetaja abi sotsiaalseid töökohti.
Sikupilli keskkooli direktor Villu Mengel pakkus eelmise aasta sügisel Tallinna töömessil õpetaja abi sotsiaalseid töökohti. Foto: Mihkel Maripuu

Kuni 9. märtsini saab Tallinna linna tööbüroos esitada sooviavaldusi õpetaja abi sotsiaalsele töökohale. Esimesed koolid on valmis tööd pakkuma juba varem, 1. märtsist.

Õpetaja abi on tugiisik, kes aitab õpetajat igapäevases töös ning toetab õpilast õppetöös. Õpetaja abi ametikohale oodatakse kandideerima vähemalt keskharidusega isikuid, kes ei tööta ega õpi ning kellel on tahe ja oskus töötada õpilastega. Soovijad peavad olema rahvastikuregistri andmetel vähemalt ühe aasta Tallinna elanikud ja töötukassas vähemalt ühe kuu töötuna arvel. Tööleping kehtib kuni 12 kuud ning brutotasu on 290 eurot kuus.

Kandideerimiseks tuleb tulla kuni 9. märtsini Tallinna linna tööbüroosse (Vabaduse väljak 7) ja esitada kirjalik avaldus ning elulookirjeldus. Ühtlasi saab kandideerija teha tööbüroos valiku sobiva kooli osas, kandideerida on võimalik ka mitmesse kooli.

18 Tallinna kooli on avaldanud soovi luua õpetaja abi töökoht, kokku moodustatakse 50 õpetaja abi ametikohta. Kõige enam ehk 20 õpetaja abi vajatakse Lasnamäe koolides, kaheksa leiavad tööd Haaberstis ja seitse Põhja-Tallinnas, Kristiine vajab kuut ning nii Mustamäe kui ka Pirita koolid nelja õpetaja abi.

Tallinna ettevõtlusamet koostöös haridusametiga alustas eelmise aasta oktoobris pilootprojektina esimese viie õpetaja abi sotsiaalse töökoha rahastamist. Selle aasta jaanuaris andis nii Sikupilli keskkool kui ka haridusamet sellele projektile kiitva hinnangu ning saadud kogemust tutvustati ligi kolmekümnele teemast huvitatud koolile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles