Tallinnas rongi alla jäänud postiljon suri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kivimäe jaama juures hukkus rongi alla jäänud postiljon.
Kivimäe jaama juures hukkus rongi alla jäänud postiljon. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Täna varahommikul Tallinnas rongilt löögi saanud postiljon suri. Õnnetuse tõttu oli rongiliiklus neli tundi häiritud.

Täna kella 5.35 ajal sai Tallinnas Raudtee tn 117 juures elektrirongilt löögi mees, kes hukkus, teatas päästeamet.

Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politsei teatel juhtus õnnetus Kivimäe raudteejaama juures oleval ülekäigurajal. Hukkunul oli kaasas Express Posti kott.

Express Posti kojukande direktori Karin Zeigeri sõnul oli hukkunu nende töötaja, kes oli seda tööd teinud juba paar aastat. Samas kinnitas ta, et hukkunud keskealise mees tööpiirkond oli küll Kivimäel, kui tema töökohustused ei eeldanud raudtee ületamist.

Õnnetuse tõttu oli rongiliiklus pikalt häiritud. Kell 6.02 Sauelt Tallinna suunas sõitma pidanud rong seisis Saue jaamas mõnda aega ning reisijatele öeldi, et tegu on tehnilise rikkega. Seejärel sõitis rong järgmisse jaama, kus seisis edasi kuni 7.02ni. Rongiinfo telefon oli ülekoormatud ning sellega oli raske ühendust saada. Infotelefonist öeldi ühele reisijale, et Pääsküla  juures on toimunud õnnetus. Küsimusele, mis seal juhtus, vastas infotelefoni töötaja, et eks lugege ajakirjandusest.

Õnnetuse tõttu jäi ära neli reisi ning paljud rongid hilinesid. Rongiliiklus taastus kell 9.30.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles