Streigi ajal sõidavad mitme erafirma bussid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Sebe linnaliinibuss.
AS Sebe linnaliinibuss. Foto: Margus Ansu

Neljapäeval toimuva transporditöötajate streigi ajal võib Tallinna bussisõitja loota vaid mõnele erafirmale.


AS Hansabuss juhatuse liige Andres Puskar ütles Postimehele, et nende bussid on homme kõik liinil, täiendavaid busse pole kavas liinile saata, kuna see vajaks eelnevat kooskõlastamist.

«Küll aga mõjutab streik meid niimoodi, et erinevad ettevõtted on esitanud meile täiendavaid tellimusi oma töötajate vedamiseks. Me ei tea, kas nad tahavad vedada inimesi kodust tööle või hoopis näiteks meeleavaldusele, aga selle võrra on meil tavalisest rohkem tööd küll,» lausus Puskar.

AS Sebe bussid on kõik liinil. «Jälgime reisijate liikumist ning vastavalt vajadusele oleme valmis lisabusse liinidele saatma. Kõik Sebe bussid sõidavad ja reisijate teenindamine toimub graafiku järgselt kõikidel linnade vahelistel liinidel, maakonnaliinidel ja Tartu linnaliinis,» kinnitas Sebe esindaja Marel Kallas.

Ka Tallinna ning Maardu, Loo ja Paldiski vahet sõitvas AS Temptrans bussid on homme kõik liinil. «Sõidame kehtiva sõiduplaani järgi,» teatas Temptransi sekretär Leili Razumovskaja.

Kümmekonda Tallinna bussiliini teenindavast MRP Liinide ASist aga öeldi Postimehele, et nende bussid neljapäeval ei sõida. «Mõni üksik võibolla läheb liinile, aga üldiselt ei maksa MRP bussidega arvestada,» ütles ettevõtte esindaja.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles