Galerii: lumest muumipere kolis Viimsisse

Neeme Korv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Haabneeme alevikku Viimsi suure ja väikese koolimaja vahele kerkis pühapäeval traditsiooniline lumelinn, mille värvikamateks asukateks on kahtlemata muumipere.

Kerges plusskraadis ilmaga asus seekord võistlustulle kaheksa meeskonda, mida oli vähem kui mullu, kuid tööd ei tehtud sugugi väiksema entusiasmiga. Nii valmisid naeratav koletisauto, mammut, hiiglaslik lepatriinu, maiade püramiid ja nii edasi – varustatud koobaste ja laste liuradadega nagu head lumelinnaskulptuurid ikka.

Parimaks tunnistati teist aastat järjest Kelvingi küla võistkonna teos, mis seekord kujutas endast valda elama kolinud muumiperekonda: Papat, Mammat ja lesivat Muumitrolli.

Iga võistkonna taiese juurde kuulus ka teemakohane lugu. Näiteks Viimsi vallavalitsuse seltskond, kes arhitektist vallavanema Haldo Oravase juhtimisel tegi lumest Keri tuletorni koopia, juhtis oma tööga avalikkuse tähelepanu tuletorni viletsale seisukorrale.

Auhinnalaua katsid valla ettevõtjad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles