23. buss hakkab jälle bussijaamani sõitma

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmmekad soovivad, et buss nr 23 sõidaks taas Tallinna bussijaama.
Nõmmekad soovivad, et buss nr 23 sõidaks taas Tallinna bussijaama. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Tallinna linnavalitsus pikendab aprillis 23. bussiliini bussijaamani, praegu sõidavad selle liini bussid ainult Kaubamaja peatuseni.


See selgub abilinnapea Taavi Aasa vastusest reformierakondlasest linnavoliniku Õnne Pillaku arupärimisele.

Aasa sõnul uuris uuringufirma Faktum & Ariko mullu kevadel liini nr 23 sõitjate sihtpunkti. «Ankeetküsitlus toimus nimetatud liini bussides lõigul Tondi peatusest Lilleküla peatuseni. Uuring näitas, et 16 protsenti sõitjatest suundub Autobussijaama suunale, 26 protsenti Kaubamaja suunale ja sealt edasi ning 58 protsenti sõidab teistes suundades ja nende teenindamine bussiliini nr 23 pikendamisel Autobussijaama ei muutuks,» selgitas Aas oma vastuses.

Tema poolt mainitud uuring oli aluseks 23. bussiliini lühendamisele. Vahepeal pole midagi muutunud ega uusi uuringuid tehtud, kuid siiski saavad bussisõitjad abilinnapealt hea uudise. «Kaalusime võimalusi sõitjate paremaks teenindamiseks ja 2012. aasta aprillis pikendame 23. liini Autobussijaamani,» lubas Aas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles