Tallinna öise tänavavalgustuse taastamiseks kuluks 140 000 eurot

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öine tänav.
Öine tänav. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tallinna öise pimendamise käigus välja lülitatud 5499 tänavavalgusti sisselülitamine võtab aega kuni üks kuu ning selleks kulub hinnanguliselt 140 000 eurot.


Selle summa ei ole arvestatud valgustite nelja aasta pikkuse väljalülitamisperioodi käigus tekkinud amortisatsiooni kõrvaldamiseks vajalikke kaablite ja valgustite remonti, teatas abilinnapea Kalle Klandorf vastuseks linnavolinik Jaak Juske arupärimisele.

Juske tahtis Klandorfilt muuhulgas teada ka seda, missugune on linnavalitsuse ajaplaan tänavavalgustuse taastamiseks 2008. aasta tasemele. «Ajaplaani sisseseadmine sõltub linnaeelarve rahalistest võimalustest ja prioriteetidest,» jäi abilinnapea sellele küsimusele vastamisel napisõnaliseks.

Võrdluseks, eeloleval nädalal kulutab Tallinna linn 259 000 eurot selleks, et viia läbi küsitlus tasuta ühistranspordi teemal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles