Savisaar: tasuta ühistranspordi kvaliteet ja graafik jääksid samaks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnapea Edgar Savisaar ütles täna, et linn tagab tasuta ühistranspordi kehtestamisel sõidukite kvaliteedi, liinide arvu, graafiku tiheduse ja turvalisuse säilimise samamoodi nagu seni.

Küsitlusele eelnevat suuremahulist reklaamikampaaniat põhjendas Savisaar aga sellega, et linn soovib kõiki kodanikke küsitluse toimumisest teavitada, vahendab ERR Uudised.

«Linnavõim peab jõulise teavituskampaaniaga maksimaalselt vältima olukorda, kus pärast küsitluse lõppemist ütleksid pahasid linnakodanikud, et nemad ei olnud küsitluse toimumisest midagi kuulnud,» ütles Savisaar.

Tallinna linnavolikogu Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni esimehe Toivo Jürgensoni süüdistusele, et linnapea korraldab Tallinna raha eest keskerakondlikku valimiskampaaniat, vastas Savisaar, et ei tea millistest valimistest jutt käib, sest lähiajal pole tulemas valimisi, kus ta kandideeriks.

Samuti rõhutas Savisaar, et süüdistused, nagu kasutaks Keskerakond linnavalitsuse tasuta ühistranspordi küsitluse reklaamikampaaniat oma võlgade tasumiseks OÜle Midfield ja Paavo Pettaile, ei vasta tõele, kuna Keskerakonna ja linna eelarved on selgelt eraldiseisvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles