Nädala pärast algab taas Tallinna lillefestival

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta lillefestival Tornide väljakul.
Eelmise aasta lillefestival Tornide väljakul. Foto: Mihkel Maripuu

25. maist kuni 24. augustini korraldab Tallinn Tornide väljaku pargis neljandat korda rahvusvahelise lillefestivali, kus sel aastal on teemadeks «Feng shui aias» ning «Valgus ja värv».

«Publikule avatakse Tornide väljakul toimuv rahvusvaheline Tallinna Lillefestival reedel 25. mail kell 19 algava avatseremooniaga,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf. «Ootame taas rohket publiku osavõttu, sest lisaks lilleaedadele saab pärast avamist nautida kontserti, kus astuvad üles Maarja ja Ultima Thule.»

Tallinna lillefestivali eesmärk on anda osalejatele võimalus kujundada silmapaistev iluaed ning seeläbi tutvustada oma ettevõtet festivali külalistele.

«Nagu ikka, ootavad parimaid töid auhinnad ja rajatavate aedade hulgast valivad oma lemmiku ka festivali külalised,» ütles Kadrioru pargi direktor Ain Järve.

Sel aastal osalevad festivalil Carcassonne Prantsusmaalt, OÜ Artes Terrae , Toomas Altnurme, Luua metsanduskool, AS Fiskars Estonia, Ungari pealinn Budapest, OÜ Artegarten, Martin Allik, Karin Bachmann, Antti Pääsukene, Evelin Reimand, Mirko Traks, festival Heartbeat, Leedu pealinn Vilnius, Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituudi aianduse osakond, Moskva linn, OÜ Igavere Puukool,Helsingi linn, Eesti Maastikuarhitektuuri Üliõpilaste Selts, OÜ GreenTeam, Skopje linn Makedooniast,OÜ Ruumi Grupp, Eesti Nooraednike Liit, Kadi Markna, Eleriin Tekko, Tallinna kesklinna valitsus, OÜ Topiary Art Today ja Eesti Kunstiakadeemia keraamika osakond, Eesti Põllumajandusmuuseum, Schwerini linn, OÜ Husqvarna Eesti, AS Mustamäe Haljastus, Olga Dvortsova ja Julia Kinzevskaja ning SÜ Pink Monumental.

Aedade kavanditega saab eelnevalt tutvuda Tallinna Kodulinnamajas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles