Rööbastee remont sulgeb nädalavahetuseks Nõmme raudteeülesõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rööbastee uuendamine Nõmme jaama lähedal.
Rööbastee uuendamine Nõmme jaama lähedal. Foto: Toomas Huik

Nõmme raudteeülesõit on rööbastee remonditööde tõttu sel nädalavahetusel liiklusele suletud. Seoses sellega on liini 36 bussid reedel, 20. juulil alates kella 22-st kuni pühapäeval, 22. juulil kella 24-ni ümbersõidule suunatud.

Nõmme raudteeülesõit on remonditöödeks suletud reedel kella 20-st kuni pühapäeval kella 23.59-ni. Rööbastee remont on seotud reisiplatvormide üleviimisega eurokõrgustele.

Liini 36 bussid on alates 20. juuli kella 22-st kuni 22. juuli tööpäeva lõpuni suunatud ümbersõidule mõlemal suunal Pärnu maantee, A.H.Tammsaare tee, Rahumäe tee, Raudtee tänav ja Pärnu maantee, tehes peatused ümbersõidule jäävates Energia, Kalmistu, Rahumäe ja Kõue peatustes.

Järgmisel nädalavahetusel on samal põhjusel suletud Hiiu raudteeülesõit. Hiiu ülesõit on liiklusele suletud reede, 27. juuli kella 20-st kuni pühepäeva, 29. juuli kella 24-ni.

Liini 33 autobussid on alates 28. juuli tööpäeva algusest kuni 29. juuli tööpäeva lõpuni suunatud ümbersõidule Kopli suunal Valdeku tänav, Pärnu maantee ja Ehitajate tee ning Männiku suunal Ehitajate tee, Pärnu maantee, Valdeku tänav, Õie tänav, Vabaduse puiestee ja Valdeku tänav, tehes Kopli suunal ajutise peatuse Valdeku tänaval pärast Vabaduse puiestee ristmikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles