Lasnamäel avatakse homme uus supermarket

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima pood Lasnamäel.
Maxima pood Lasnamäel. Foto: OÜ Maxima Eesti

Maxima avab homme Tallinnas Lasnamäel oma esimese supermarketi, mis annab tööd 100 inimesele. Aadressil Ümera 3 avatav kauplus on esimene samm Maxima laienemiskavast pealinnas, mille raames rajatakse lähiaastatel veel viis super- ja hüpermarketit.

OÜ Maxima Eesti tegevdirektori Vaidotas Pacesa sõnul on pealinna tarbijad mugavat ja avarat supermarketit Maxima lähikaupluste kõrvale kaua oodanud.

«Ehkki tegutseme Eestis aktiivselt juba kaheksa aastat, pole meil suuremat poodi siiani Tallinnas ette näidata. Loodan, et uue mugava poega, kus kaubavalik on enam kui kuus korda laiem senistest pealinna Maximatest, jäädakse rahule,» ütles Pacesa.

Tegevdirektori sõnul on avatav kauplus esimene samm kogu pealinna kaupluseketi uuendamiskavast. «Oleme võtnud lähiaastate suunaks tõsta kaubanduskvaliteeti ja renoveerida mitmeid Tallinna Maxima X kauplusi. Lisaks paneme rõhku ka tootevaliku laiendamisele, et pakkuda klientidele võimalikult mitmekesist ja kvaliteetset kaupa,» lausus Pacesa. «Lähiaastatel on kavas rajada pealinna veel neli Maxima XX supermarketit, millest järgmine avatakse juba selle aasta detsembris Smuuli tänaval. Osa suuremaid kauplusi tuleb nii nagu Ümeragi lähipoodide asemele, osa ehitatakse uutele kruntidele. Lisaks käivad juba ettevalmistused Linnamäe teele hüpermarketi rajamiseks.»

Ümera supermarket on loodud sarnaselt juunis avatud Maardu kauplusele . «Oleme saanud Maardu kaupluse klientidelt positiivset tagasisidet. Nii on ka Ümera poe müügisaal avaram, kaupade paigutus mugavam ja käepärasem ning tootevalik mitmekesisem võrreldes Maxima teiste kauplustega pealinnas. Uues poes on muudetud ka värvivalikut, valguslahendust ja sisekujundust,» märkis Pacesa.

Ümera Maxima XX supermarketi üldpind on 2950 ruutmeetrit, millest müügisaal võtab enda alla 2400 ruutmeetrit. Kaupluses on korraga müügil üle 40 000 erineva toote. Supermarketis on suur valik kodumaiseid tooteid ja värskeid puu- ja köögivilju. Lisaks on müügil ka eksootilisemaid toiduaineid, mida paljudest teistest poodidest ei leia. Samuti pakutakse Maxima oma köögi värskeid kulinaaria- ja kondiitritooteid kaupluseketi Maardu tsehhist.

Keskus avatakse homme kell üks päeval ning nagu tavaks, on avamispäeval hulgaliselt sooduspakkumisi. Kauplus on avatud iga päev kella 8-23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles