Tammsaare tee ja Rahumäe tee nurgale võivad kerkida elu- ja ärihooned

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tammsaare tee ja Rahumäe tee nurgale võivad tulevikus kerkida 13- ja 14-korruselised majad.
Tammsaare tee ja Rahumäe tee nurgale võivad tulevikus kerkida 13- ja 14-korruselised majad. Foto: Google Street View

Linnavalitsus algatab homsel istungil detailplaneeringu, mis näeb muuhulgas ette 14-korruselise elamu ja kahe 13-korruselise ärihoone ehitamise Tammsaare tee ja Rahumäe tee nurgale.


Linnavalitsuse korraldusega algatatakse Kristiine linnaosas, 2,66 hektari suurusel maa-alal Rahumäe tee 2/2 ja 2/3, A. H. Tammsaare tee 53a, 53b ja 55 kruntide ning lähiala detailplaneering.

Detailplaneeringu eesmärk on osaliselt muuta planeeritavale alale jäävate kruntide piire ning maakasutuse sihtotstarbeid nii, et moodustatakse neli ärimaa, üks elamumaa, üks transpordimaa ja üks tootmismaa krunt ja määratakse täiendav ehitusõigus ühe kuni 14 maapealse ja ühe maa-aluse korrusega korterelamu, kahe kuni 13 maapealse ja ühe maa-aluse korrusega ärihoone ning ühe kuni nelja maapealse ja kahe maa-aluse korrusega ärihoone rajamiseks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles