Tallinna talentide pink on pikk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Pink.
Alar Pink. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnapea Edgar Savisaar on taas teinud hiilgava otsuse. Olles tööle võtnud ninjatüdruk Katrin Siska, tellinud raamatu blogitalentidelt Innolt ja Irja Tähismaalt ning filmi Võsapetsilt, palkab linnapea ennast uute töökohtade loomisel, ettevõtjate abiprogrammi ning sotsiaalse abi teemal nüüd nõustama Oliver Kruuda pankrotistunud meediaäri juhtinud Alar Pingi.


Teadupärast on Tallinna sotsiaaldemokraatide juht Jaak Juske juba ammu rääkinud, et pealinn kihutab pankroti suunas. Nüüd palkaski Savisaar mehe, kes Keskerakonnaga sõbrustava Kruuda juures pankrotijama hiljuti hiilgavalt läbi on teinud. Tulutult raha ja selgust oodanud Kalev Meedia töötajatele jagas Pink igatahes briljantseid soovitusi: lahkuge töölt vabal tahtel ja poolte kokkuleppel, otsige endale aegsasti uusi väljakutseid.



Samas on see rõõmusõnum Kalevi meediakontserni endistele töötajatele. Kuna Kruuda meediafirma uus tegevjuht on täiesti tabamatu, siis on inimestel võimalik vähemalt endist juhti nüüd hõlpsasti tabada. Pole kahtlust, et linnaametnik Pingi esimestel vastuvõtupäevadel lookleb tema kabineti ukse taga pikk järjekord Kalev Meedia endistest töötajatest, kel on mehele üht-teist öelda. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles