Öine kaklus Viru juures: mupo kutsus peksu lahutamiseks appi politsei

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Urmas Luik

Tallinnas Viru keskuse juures läks täna öösel suuremaks kakluseks ning agressiivsed löömamehed hakkasid ka politseile vastu.


Esimesena Viru keskuse juurde kohale jõudnud kaks politsei kiirreageerijat väänasid kõige agressiivsema kakleja maha ja panid tal käed raudu. See ei meeldinud teistele tema kambajõmmidele, kes hakkasid politseid sõimama, vahendas Reporter.ee.

Üks kaklejatest peksis politseinikku ka jalgadega. Kahel politseinikul oli jõudu tegeleda vaid kõige agressiivsema kinni hoidmisega. Üks munitsipaalpolitseinik seisis kõrval ja püüdis vihaseid mehi rahustada. Olukord oli kriitiline.

Õnneks tuli aga politseinikke sündmuskohale kiiresti juurde.

Asi sai alguse pärast kella 1 öösel, kui kaks munitsipaalpolitseinikku läksid Viru keskuse juures valesti parkinud autodele trahve välja kirjutama. Ühel hetkel märgati, et ööklubi «Seduction» juures käib suur kaklus. Munitsipaalpolitseinikud üritasid kaklusele vahele mina, kuid keegi neist välja ei teinud ning kaklus läks üha suuremaks.

Selle peale võtsid munitsipaalpolitseinikud ühendust politseiga ja palusid abi. Politsei toimetas kaklejad arestimajja.

Politseile kallale tunginud isikute suhtes on algatatud kriminaalmenetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles