Kopli Ametikool kavatseb Reet Edovaldi karistada

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli ametikool.
Kopli ametikool. Foto: Liis Treimann.

Kopli Ametikool viis ETV saates «Pealtnägija» kirjeldatud võltstunnistuste asjus läbi sisejuurdluse ning kavatseb määrata täiendõppe osakonna juhatajale Reet Edovaldile distsiplinaarkaristuse.

«See on selge, et distsiplinaarkaristus tuleb, kuid missugune, see selgub homse päeva jooksul,» ütles Kopli Ametikooli direktor Kaspar Kaugija, vahendas ERR Uudised.

Kaugija ei soovinud täiendõppe tunnistuste oletatava võltsimisega seonduvat lähemalt kommenteerida, märkides, et politsei on algatanud saates «Pealtnägija» avaldatud materjalide põhjal kriminaalmenetluse.

Samas möönis ta, et Edovald on toime pannud rikkumise, millele kool kavatseb omalt poolt reageerida distsiplinaarkaristusega.

«Pealtnägija» korraldas möödunud nädalal ajakirjandusliku eksperimendi, mille käigus selgus, et Kopli Ametikoolist on võimalik Reet Edovaldi kaudu saada fiktiivseid täiendõppe tunnistusi ilma erialakoolitust tegelikult läbimata.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles