Tallinna linnapea fännab Contrat

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna laulukonkursil osalevad teiste seas ka Contra (vasakul) ja Jaan Pehk.
Tallinna laulukonkursil osalevad teiste seas ka Contra (vasakul) ja Jaan Pehk. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kinnitas, et tema lemmikud Tallinna Laulu konkursile esitatud laulude seast on need, millele on sõnad kirjutanud Urvaste poeet Margus Konnula ehk Contra.


Kuku raadio Linnatunnis kuulajate küsimustele vastanud Savisaar soovitas kõigil linlastel kuulata Tallinna kodulehele üles pandud Tallinna Laulu konkursile esitatud laule ning hääletada oma lemmiku poolt.

«Hääletage internetis. Mina olen ka hääletanud ja oma valiku ära teinud. Ma soovitan: pöörake tähelepanu neile kahele laulule, mille sõnad on Contra kirjutatud. Need on sellised natuke tudengilikud laulud. Nad ei ole liiga tõsiseltvõetavad, aga nad on just see, mida minu arvates vaja on, et nad rahvale meeldiksid,» kiitis linnapea.

Contra on kirjutanud sõnad kahele konkursile esitatud laulule, millest ühe muusika autor on Jaan Pehk ja teisel Erki Meister.

Kümmet paremat laulu Tallinna Laulu konkursile esitatud 26 heliteosest saab kuni täna õhtuni kuulata ja oma lemmiku poolt hääletada Tallinna kodulehel.

Kõik kümme laulu kantakse ette homme õhtul kell seitse Raekoja platsil algaval Tallinna päeva lõppkontserdil, kus tehakse teatavaks ka konkursi kolm paremat ning rahvahääletuse võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles