Europarlamenti kandideeriv Savisaar kutsub linna rahastatud reklaamklipis valima

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna esinumber Edgar Savisaar linna raha eest valminud reklaamklipis.
Keskerakonna esinumber Edgar Savisaar linna raha eest valminud reklaamklipis. Foto: http://www.cor.europa.eu

Tallinna linnavalitsus eraldas reservfondist üle poole miljoni krooni, et valmistada Euroopa Parlamendi valimistel osalema kutsuvad teleklipid, millest kahes mängib peaosa Keskerakonna esinumber Edgar Savisaar.

Linnavalitsus otsustas linnakantseleile selleks otstarbeks 590 657 krooni eraldada. Valminud on neli klippi, millest kahes kutsub valima ELi Regioonide Komitee asepresident Uno Silberg ning teises kahes ise samadel valimistel erakonna esinumbrina kandideeriv linnapea Edgar Savisaar.

Euroopa Liidu Regioonide Komitee kommunikatsiooni, pressi ja protokolli direktoraadi direktor Laurent Thieule pöördus kirjaga Tallinna linnapea poole, milles tegi ettepaneku osaleda kahe videoklipi tootmisega Regioonide Komitee ja Euroopa Parlamendi ühises kommunikatsiooniprojektis.

Klipid lähevad eetrisse Eesti eratelekanalitel 25. maist kuni 6. juunini.

«Eurovalimistest võimalikult laia osavõtu vajalikkuse teavitamisse panustades järgib Tallinn lisaks Regioonide Komiteele ka Eesti Vabariigi Valimiskomisjoni, riigikantselei, välisministeeriumi ja rahvusringhäälingu, aga ka Tallinnas asuva Euroopa Parlamendi infobüroo, Euroopa Komisjoni esinduse Eesti jpt kohalike ning rahvusvaheliste mitteparteiliste institutsioonide kiiduväärset eeskuju,» põhjendas linnavalitsus oma pressiteates klippide valmistamist.

Linna raha eest valminud klippe saab vaadata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles