Tallinna Televisioon alustab aastal 2011

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Peeter Langovits.

Linnavolikogu otsustas täna asutada Tallinna Televisiooni, mis peaks hakkama saateid edastama pooleteise aasta pärast.


Volikogu asutas täna sihtasutuse Tallinna Televisioon, kinnitas selle põhikirja ja nõukogu andes sellega heakskiidu linna teleprogrammi tootmisele alates 2011. aastast, kui Tallinn saab Euroopa kultuuripealinnaks.

Tallinna TV hakkab pakkuma avalik-õiguslikku programmi, linnakodaniku televisiooni ja TV-teenuseid, mis arendavad edasi olemasolevat Tallinna teenuste infosüsteemi ja e-teenuseid, tehes need teenused kättesaadavaks linnaelanikele, kel puudub arvuti, teatas volikogu pressiesindaja.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on programmi keskmesse kavandatud pealinna ja selle regiooni uudised. «Kavas on saated hariduse, tervise, kultuuri, liikluse jms kohta, samuti näeb kontseptsioon ette ülevaateid Euroopa kultuuripealinnast, päevadebatte ja otseülekandeid sündmuskohtadelt. Eraldi magasinid on vene keelt kõnelevatele isikutele ja välismaalastele. Linnakodaniku-TV pakub võimalusi oma sõnumi edastamiseks mittetulundussektori organisatsioonidele, rahvusvähemustele ja teistele ühendustele,» ütles Mutli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles