Mutli: laulu- ja tantsupeolised saavad ühissõidukites tasuta sõita

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Mutli.



at/Foto:ANDRES TEISS
Jaanus Mutli. at/Foto:ANDRES TEISS Foto: Andres Teiss.

Neljapäeval Tallinna linnavolikogus arutlusele tuleva otsuse eelnõu järgi võivad laulu- ja tantsupeolised 30. juunist kuni 5. juulini Tallinna ühissõidukites tasuta sõita.


Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli rõhutas, et tänavused laulu- ja tantsupeolised saavad pealinna bussides, trammides ja trollides peo ajal kindlasti tasuta sõita. Ta lisas, et ka eelmistel laulu- ja tantsupidudel on linn samuti käitunud.

Laulu- ja tantsupeo sihtasutuse juhataja Aet Maatee kinnitas, et Tallinn on külla tulnud peoliste suhtes alati heatahtlikkust üles näidanud ning teinud kõik endast oleneva, et peolised end oodatud külalistena tunneksid.

Tänavusest laulu- ja tantsupeost võtab osa ligi 37 000 lauljat, pillimängijat, tantsijat ning võimlejat nii Eestist kui mujalt maailmast. Peo ajal kasutab pealinna ühissõidukeid umbes 23 500 peolist.

Tallinna transpordiameti hinnangul jääb linnal laulu- ja tantsupeolistele sõidusoodustuste andmise tõttu saamata kuni 784 000 krooni piletitulu. Peolistele annab tasuta sõidu õiguse erikujundusega randmepael.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles