Harjumäe paviljonis saab sügisest süüa

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevikus näeb paviljon välja absoluutselt teistsugune.
Tulevikus näeb paviljon välja absoluutselt teistsugune. Foto: Marianna Loorents/Õhtuleht

Tallinna kesklinna valitsuse korraldatud Harjumäe paviljoni-kõlakoja üürilepingu konkursi võitis Parklinn Grupp OÜ, mis paneb kõlakotta juba sügisel püsti kohviku.


Konkursi tingimused olid väga konkreetsed ja nägid ette paviljonis aastaringselt töötava toitlustusasutuse koos suveperioodil välikohviku paigaldamise võimalusega, teatas Raepress.

Vastavalt tingimustele ja läbirääkimistele muutub paviljoni lähiümbrus põhjalikult.

Parklinn Grupp OÜ kavatseb avada aastaringse kohviku juba tänavu sügisel, pakkudes kiiret ja soodsat kehakinnitust ning vaadet Tallinna vanalinnale.

Firma juhatuse liikme Svetlana Molisejevi sõnul läheb kogu projekt maksma umbes kolm miljoni krooni.

«Järgmisel aastal tahame avada suveterrassi, kus pakume võimalust esineda erinevatel andekatel muusikutel ja artistidel,» lisas ta.

Harjumäe paviljonil on kasulikku pinda 176,5 ruutmeetrit. Enampakkumise alghind oli 25 krooni ruutmeetri kohta, millele lisanduvad kõrvalkulud, maksud ja koormised.

Kõlakoja remontimisel-restaureerimisel peab firma lähtuma Harjumäe kõlakoja remont-restaureerimise muinsuskaitse eritingimustest ja tehnovõrkude valdajate väljastatud tehnilistest tingimustest.

Enampakkumisel edukas olnud ettevõte saab õiguse oma äri Harjumäel korraldada lähemad kakskümmend viis aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles