Koplis avati Tallinna moodsaim koertejalutusplats

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karjamaa tänaval avati uus koerte jalutusväljak.
Karjamaa tänaval avati uus koerte jalutusväljak. Foto: Uwe Gnadenteich

Karjamaa tänaval avati täna pidulikult Tallinna üks suuremaid ja uhkemaid koertejalutusväljakuid.


«Tegemist on Tallinna kaheteistkümnenda koertejalutusväljakuga ning see ei jää mingil juhul viimaseks,» kinnitas abilinnapea Deniss Boroditš. Karjamaa koertejalutusplats on tema sõnul hetkel kõige suurem ja uhkem, seda eriti just suurematele koertele mõeldud treeninguvahendite osas.

«Koer on pereliige, kes vajab tähelepanu. Peale selle vajab koer veel jalutamist ja kõike muud. Mul on endal ka koer, sellepärast on koeraomanike mured mulle väga südamelähedased,» ütles Boroditš.

«Koerad on Tallinnas olemas ja nende olemasolu ei saa eirata. Järelikult me peame tekitama kohti, kus nendega saab jalutada, kus nendega saab mängida ja kus neid saab treenida. Selle tõttu linn loobki kõigis linnaosades neid võimalusi,» lisas abilinnapea.

Karjamaa tänava jalutusväljak on jaotatud kaheks aiaga piiratud osaks, mis ei asu päris kõrvuti ning millest üks on mõeldud suurtele ja teine väikestele koertele. Paraku ei paistnud vähemalt avamispäeval niisuguse vahetegemise järgi vajadust olevat, sest niipea kui Boroditš, keskkonnaameti juhataja Arvo Käärd ja agilityklubi A-Koer esindaja Sirje Tammsalu olid lindi läbi lõiganud, leidsid ühel väljakul endale tegevust nii suured kui väikesed neljajalgsed. Keegi teisele liiga ei teinud, kuigi mõningast üksteise peale haukumist ja lõrisemist tuli kohati ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles