Mustamäe linnaosa andis Coca-Colale «Mõtleva mehe» auhinna

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coca-Cola tehas Tallinnas.
Coca-Cola tehas Tallinnas. Foto: Marina Puškar / Postimees

Eile andis Mustamäe linnaosa valitsus välja järjekordse auhinna «Mõtlev mees», mis omistatakse enim kohalikku elu mõjutanud isikutele või isikute gruppidele.


Tänavuse auhinna sai teadus- haridus- ja kultuuriauhinna kategoorias Mustamäe Arte Gümnaasiumi huvijuht Maris Lang ning ühiskonnaelu kategoorias Coca-Cola HBC Eesti AS, teatas linnaosa valitsus.

«Coca-Cola HBC Eesti on nende aastate jooksul panustanud kohalikesse tegemistesse, tundes huvi meie käekäigu vastu ning pannes õla alla Mustamäe tegemistele, olgu need siis, mustamäelaste kutsumine Coca-Cola külastuskeskusesse tehase ekskursioonile, osaledes koristuspäevadel või tuues lastele rõõmu Coca-Cola jõulukaravani projekti raames,» lausus Mustamäe linnaosa vanem Kalle Mihkels auhinna üleandmisel.

Ta lisas, et selliseid tublisid inimesi nagu iga-aastast õpilaste kunstiprojekti organiseeriv huvijuht Maris Lang ja organisatsioone nagu Coca-Cola HBC Eesti võiks rohkem olla.

Auhinda «Mõtlev mees» antakse Mustamäel välja alates 2002. aastast. Varasematel aastatel on auhinna pälvinud teiste seas TTÜ rektor Andres Keevallik, akadeemik Endel Lippmaa, Tallinna lastehaigla peaarst Merike Martinson ja Eesti Kujurite Liit.

Skulptuuri «Mõtlev mees» autor on Tauno Kangro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles