Viru tänava taksopeatus läks Tulika Takso kätte

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtuskäimise põhjuseks on Viru tänava otsas asuv taksopeatus, mille linn andis rendile Tulika Taksole.
Kohtuskäimise põhjuseks on Viru tänava otsas asuv taksopeatus, mille linn andis rendile Tulika Taksole. Foto: Uwe Gnadenteich

Viru tänava lõpus asuvas uues taksopeatuses tohib korraga seista kuni seitse Tulika Takso sõidukit.

Viru tänava lõpus, Hesburgeri ees hakkas taas tegutsema taksopeatus, kus nüüdsest ootavad kliente Tulika Taksod.


Äsja loodud peatus anti Tulika Taksole üürile konkursi korras. Abilinnapea Jaanus Mutli kinnitusel sõlmiti Tulika Taksoga linnavara üürileping. «Taksopeatuses on seitse kohta ja sealt on linlasel võimalik ööpäevaringselt takso leida. Hea uudis on seegi, et järgneva aasta jooksul on lepingust tulenevalt takso tariifid fikseeritud ja ei muutu,» märkis Mutli.

Linnavalitsus kuulutas kevadel välja konkursi kahe kesklinnas asuva taksopeatuse üürile andmiseks. Taksojuhtide Liit vaidlustas esimese konkursi tulemused kohtus. Seejärel kuulutas linn välja uue konkursi, mille tingimuste sõnastus oli paremini läbi mõeldud, ning seda enam ei vaidlustatud.

Selle konkursi tulemusena saigi Tulika Takso Viru tänava lõpus oleva taksopeatuse üürile. Kino Sõpruse juures Suur-Karja tänaval asuva peatuse üürileandmine kukkus soovijate puudumisel läbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles