Solarise keskus on taas avatud

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solarise keskuses toimus avarii.
Solarise keskuses toimus avarii. Foto: Karli Saul

Ühes kinosaalis toimunud veeavarii tõttu ajutiselt suletud Solarise keskus avas kell 16.30 taas uksed.


Keskuses oli kohal päästeamet, kes viis läbi kontrolli olukorra üle ning andis loa keskus uuesti avada. Solarise keskuse juhtkond vabandab külastajatele veeavariist põhjustatud ebamugavuste eest, teatas keskuse pressiesindaja.

Solarise keskuse tegevjuhi Anneli Palvadre sõnul on kogu Solaris taas avatud ning veeavarii teistele rentnikele teadaolevalt kahju ei tekitanud. «Cinamonis jäävad tänased seansid ära, kuna kinooperaator koos ehitusekspertidega kontrollib õhtu jooksul üle kõikide kinosaalide ripplaed,» ütles Palvadre.

Tänastele seanssidele müüdud piletid ostetakse tagasi või vahetatakse ümber uute piletite vastu, lisaks kingib Solarise keskus kõikidele tänaseks kinopileti ostnutele ühe täiendava tasuta kinopileti.

Vana Baskini Teatri etendus Nokia Kontserdimajas toimub täna plaanipäraselt. Kõik kauplused ja restoranid on Solarises taas avatud.

Kogu Solarise keskus suleti igaks juhuks, kuna esialgsel hinnangul veeavarii tõttu kukkus alla ühe Cinamoni kinosaali ripplagi. Õnnetuses keegi viga ei saanud, kinosaalis seanssi ei toimunud, ka ei viibinud saalis ühtegi kino töötajat. Maja oli ajutiselt suletud veidi üle ühe tunni, külastajad on majas tagasi ja keskus jätkas oma igapäevast tööd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles