Vandaalid seiskasid kolmandat korda Tallinnas raudteeliikluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirongid Balti jaamas
Elektrirongid Balti jaamas Foto: Liis Treimann

Vandaalid rüüstasid ööl vastu tänast taas Tallinnas Järve jaamas liiklusjuhtimisseadmeid ja seiskasid sellega rongiliikluse, raudteefirma paneb nende tabamiseni viiva vihje eest välja preemia.

Tänaöise rüüste tõttu seiskus varahommikul elektrirongide liiklus ja hiljem jäid rongid ligi tund aega hiljaks. See oli juba kolmas liiklusjuhtimisseadmete rüüstamine Tallinnas viimase viie päeva jooksul.

Eesti Raudtee teatas, et paneb välja 5000-kroonise preemia rüüstaja(te) tabamiseks antud tulemusliku vihje eest.

Eesti Raudtee on sügavalt mures Tallinnas järsult sagenenud rüüstamiste pärast ja pöördub inimeste poole palvega mitte jääda ükskõikseks, kui raudteel nähakse liikumas ja askeldamas kahtlasi inimesi.

Raudteefirma palub sellest teatada viivitamatult politseile, sest kõrvaliste isikute viibimine raudteel on keelatud ja selle eest võib seadust rikkuvaid inimesi karistada kuni 3000 krooni suuruse rahatrahviga.

Viimati rüüstati metalli varguse eesmärgil Järve jaamas liiklusjuhtimisseadmed ööl vastu pühapäeva, mis häiris samuti tuntavalt hommikust reisirongiliiklust. Vaid päev varem olid vandaalid rüüstanud liiklusjuhtimisseadmeid Tallinnas Ülemiste jaamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles