Henrik Normann läks muposse tööle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann
Henrik Normann Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Tallinna Munitsipaalpolitsei ametisse asus peaspetsialistina tööle Henrik Normann, kelle ülesanneteks on ameti tegevust kajastava info vahendamine ja koostöö arendamine teiste linnade ning riikide munitsipaalpolitsei struktuuridega.

«Mulle on see põnev väljakutse ja tõsine vastutus ning usun mupo arengusse,» sõnas värske peaspetsialist Normann.

Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Kaimo Järviku sõnul otsiti suurima linnaameti meeskonda kaua ja tõsiselt head spetsialisti, kellel oleks piisav töö- ja elukogemus suhtlemisel meediaga, hea organiseerimisvõime ning loovus, mis aitaksid organisatsioonil linnarahvale lähedasemaks areneda.

«Meie igapäevatöö on ennekõike suhtlemine linnarahvaga, nende murede ja tähelepanekutele reageerimine. Henrik Normanni puhul oleme saanud hea spetsialisti esindamaks Munitsipaalpolitsei tegemisi ja seisukohti. Kasutaksin tema enda öeldud loosungit - «Kus viga näed laita, seal mupo tuleb ja aitab!»,» ütles Järvik.

Henrik Normann on 38-aastane, abielus ja tal on üks poeg. Ta on töötanud telekanalites ja raadiojaamades ning osalenud paljudes kultuuriprojektides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles