Avatakse Harju tänava liuväli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju tänava liuväli.
Harju tänava liuväli. Foto: Raigo Pajula.

Pühapäeval kell 12 avatakse taas Harju tänava jääväljak, kus algab juba neljas hooaeg. Tänavu saavad talvemõnude nautijad veeta aega ka vastses kohvikus.


Abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on 2006. aastal avatud jääväljak paljudele linnaelanikele, turistidele ja kooliõpilastele talviseks lemmikkohaks muutunud.

«Tänavu on seoses Vabaduse väljaku valmimisega paranenud juurdepääs liuväljale ja kindlasti lisab uisuplatsile atraktiivsust ka uus kohvik,» tõdes abilinnapea.

Liuväli on avatud iga päev kell 10 - 22. Tunnipilet maksab 35-55, nädalavahetusel 40-70 krooni, perepileti hinnad on 135-240 krooni (koos uisulaenutusega). Müügil on ka kümne korra abonemendid. Töötab uisuteritus, turvakappides saab hoida oma isiklikke asju.

Kui 2007/2008 hooajal oli liuvälja külastajate arv 25 740, siis eelmisel talvel kasutas jääväljakut 31 187 uisutajat, kellest ligi 4000 olid õpilased. Koolid saavad ka tänavu korraldada tasuta kehalise kasvatuse tunde esmaspäevast reedeni kell 10-15.

Liuvälja tööd korraldab AS HK Hall, kellel on selleks pikaajaline kogemus. Ettevõte on samasuguseid jäävaljakuid ehitanud Venemaal, Soomes ja Itaalias. Eestis on AS HK Hall tegutsenud 7 aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles