Politsei otsib Snelli tiigi juures kahte naist tappa üritanud meest

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snelli tiik Tallinnas.
Snelli tiik Tallinnas. Foto: Peeter Langovits

Politsei palub inimeste abi esmaspäeva hommikul Snelli tiigi ääres kahte naisterahvast tappa üritanud mehe leidmisel.

Eile hommikul veidi enne kella kaheksat ründas tundmatu mees Tallinnas Snelli tiigi juures kahte naist, pekstes neid kurikaga, vahendas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Politsei andmetel on kurjategija 180-185 cm pikk 20-25-aastane mees, kes on kõhna kehaehitusega, veidi tõmmu naha ning tumedate juustega. Ta võib kanda valget nokamütsi ja tumedat jopet.

Politsei palub kõigil, kes märkasid eile hommikul Snelli tiigi kandis kirjeldusele vastavat kahtlast meest, või kes arvavad, et neil võib olla infot kurjategija isiku kohta, anda sellest kindlasti teada Põhja prefektuuri isikuvastaste kuritegude talitusele telefoninumbritel 612 4724, 508 7443, 612 4379, 517 9643 või politsei lühinumbril 110.

Täna hommikul tülitas samale kirjeldusele vastav meesterahvas Tallinnas Mustamäel Lepistiku pargis (Magistrali keskuse lähedal) ühte naist. Hetkel ei ole veel selge, kas tegemist võis olla sama mehega, kes ründas eile hommikul vanalinnas kahte naist kurikaga.

Täna õhtul valmis poliseis tunnistajate ütluste põhjal ka fotorobot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles