Politsei muutis oluliselt kurikamõrvari fotorobotit

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotorobot Snelli pargi kurikamõrvarist.
Fotorobot Snelli pargi kurikamõrvarist. Foto: Politsei

Täiendavate ütluste põhjal on valminud kunstniku joonistus Snelli pargis kurikaga naise tapnud mehest, mis oluliselt erineb nädal tagasi tehtud fotorobotist.

Kurjategija üldkirjeldus ei ole oluliselt muutunud. Politsei andmetel on tegemist 25-35aastase ning 180-185 cm pika mehega.

Kunstniku joonistusel kujutatud mehe näojooned erinevad aga märgatavalt senisest fotorobotist.

Tegemist on erinevate inimeste ütluste põhjal koostatud piltidega ning politseil on alust arvata, et uus joonistus on tegeliku mõrvari näole tunduvalt sarnasem.

Politsei juhib tähelepanu asjaolule, et mees kandis valget nokamütsi, mis võiks olla meeldejäävamaid detaile aitamaks meenutada, kus ja millal taolist meest nähti.

Tänaseks peab politsei vihjete kontrollimise tulemusel tõenäoliseks, et Lepistiku pargis aset leidnud tülitamise juhtumi puhul ei olnud tegemist sama isikuga kes Snelli tiigi juures ründas kahte naist.

Politsei palub kõigil, kes joonistusel kujutatud valget nokamütsi kandva isiku ära tunnevad või tema asukoha kohta midagi teavad, sellest teada anda. Ühendust saab võtta telefoninumbril 5179643 või politsei lühinumbril 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles