Elukaaslase töötüli viis julgestuspolitseiniku uurimise alla

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei.
Politsei. Foto: Urmas Luik

Ilusalongis mõned päevad töötanud ja väheste oskuste tõttu töö kaotanud naise tüli tööandjaga viis julgestuspolitseiniku distisiplinaaruurimise alla.


Tallinnas Toompeal ilusalongi pidav Eili Kask tegi politseile avalduse, et tema juures mõned päevad töötanud 24-aastase Olga politseis töötav elukaaslane nõudis jõuliselt ja ähvarduste saatel temalt 1500 krooni maksmist, vahendas

ERR Uudised

ETV saadet «Pealtnägija».

Kask rääkis, et Olga tööoskused ei olnud piisavad, mistõttu temaga töölepingu sõlmimiseni ei jõutud. Samas hakkas aga Olga ja tema politseis töötav elukaaslane Andri nõudma mõne salongis töötatud päevae eest raha.

Kuna tüli poolte vahel läks teravaks tegi Kask avalduse politseile.

Kuigi politsei sisekontroll ja riigiprokuratuur politseiniku tegevuses kuriteokoosseisu ei tuvastanud, siis jätkub praegu distsiplinaarjuurdlus, mis selgitab juhtumi täpsed asjaolud.

«Politsei seisukohast on tegemist piinliku looga. Politseinik, kes enda arvates läks oma naisele appi, kuna arvas, et talle on liiga tehtud, tegi ta seda aga viisil, mis jättis ilusalongi pidajale mulje, et töötaja politseinikust mees tuli teda ähvardama, mis ei ole kindlasti vastuvõetav,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Harrys Puusepp.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles