Savisaar: Tallinn 2011 nõukogu ei võta kedagi maha

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sihtasutuse Tallinn 2011 nõukogu ei kavatse sihtasutuse juhatuse liiget Mikko Fritzet tagandada.
Sihtasutuse Tallinn 2011 nõukogu ei kavatse sihtasutuse juhatuse liiget Mikko Fritzet tagandada. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kinnitas, et täna kogunev sihtasutuse Tallinn 2011 nõukogu ei kavatse kaadrimuudatusi teha.


«Täna on meil harjumuspärane kultuuripealinna sihtasutuse nõukogu istung. Seal ei võeta kedagi maha ega ei panda kedagi ametisse. Eelarve võetakse vastu ja kujutada seda kui midagi erakordset ei ole õige,» ütles Savisaar linnavalitsuse pressikonverentsil.

Ta lisas, et nõukogu kinnitab ilmselt sihtasutuse eelarve ning selles pole midagi ebatavalist. Savisaare sõnul ei maksa midagi skandaalset otsida ka tema kohtumistest kultuuriminister Laine Jänesega. «Me kohtusime proua ministriga kultuuripealinna asjus paar kuud tagasi Särgava tee residentsis ning kohtume paari päeva pärast jälle,» märkis linnapea.

Seekord on Jänese ja Savisaare kohtumiskohaks Admiraliteedi basseinis seisev restoranlaev Admiral ning kohtumine leiab aset 2. veebruaril. Sihtasutuse Tallinn 2011 nõukogu koosolek algab täna kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles