Rohumaa: kultuuritipud hoiavad Tallinn 2011 taset kõrgel

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hinnatud tseremooniameister Jaanus Rohumaa ei jää loodetavasti hätta ka tipppoliitikute kultuurimaitse tabamisega
Hinnatud tseremooniameister Jaanus Rohumaa ei jää loodetavasti hätta ka tipppoliitikute kultuurimaitse tabamisega Foto: Peeter Langovits

Sihtasutuse Tallinn 2011 programmijuht Jaanus Rohumaa ütles ETV saates «Ringvaade», et Eesti tipptegijate kaasamine annab talle usu järgmise aasta suurürituse õnnestumisse, teatas

ERR Uudised

.

«Meil on praegu aega päris alguseni üksteist kuud ja mis mul annab kindlust, on see, et nende 250 projekti juures, mis hetkel on programmis ja kuhu tuleb lisa juurde, on praktiliselt kõik Eesti tipptegijad,» ütles Rohumaa.

Rohumaa märkis, et ta ei saanud nii palju raha, kui ta soovis, kuid samas pole ta ka millestki veel loobunud. «Minu käsi pole tõmmanud sealt ühtki projekti maha ja ei tee seda niipea,» rõhutas ta ning lisas, et loodab poolaastal lisaeelarvele.

Programmijuhi sõnul on Tallinn 2011 kultuuriprogramm sisuliselt valmis, selles on praegu 250 projekti, mis on jaotatud kogu 2011. aasta peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles