Öösel veeti Tallinnast välja 10 838 kuupmeetrit lund

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lund Tallinnas äravedamiseks jätkub
Lund Tallinnas äravedamiseks jätkub Foto: Postimees.ee lugeja

Tallinna tänavapuhastusfirmad vedasid täna öösel ja eile õhtul lund minema tähtsamate liiklussõlmede ning viaduktide juurest, puhastasid ühissõidukite peatusi ja kesklinna suuremate tänavate ääres asuvaid parklaid.


Jaaksoni Linnahooldus vedas linna põhja- ning lääneosast välja 2060, Tänavapuhastuse AS kesklinnast 6233 ning Teho Eesti Teehooldus ida- ja lõunaosast 2535 kuupmeetrit lund. Teedele ja tänavatele puistati 26,5 tonni kloriide ja 2,9 tonni sõelmeid.

Tänavapuhastuse AS vedas lund Pärnu maantee raudteeviaduktilt, Pärnu maantee Tammsaare tee viaduktilt ning Pärnu maantee alguses Viru ringilt, aga samuti Vabaduse väljakult, Roosikrantsi tänavalt, Tõnismäelt ja osaliselt Hariduse tänavalt.

Lund teisaldati ka Tartu maantee viadukti alt, Raua tänavalt Pronksi ja Kreutzwaldi vahelise lõigu vasakult teepoolelt, Pärnu maantee Vabaduse väljaku ja Tõnismäe vaheliselt lõigult, Pärnu maantee Liivalaia tänava ja Estonia puiestee vaheliselt lõigult, samuti puhastati Narva mnt 7/9 esised parkimiskohad ning Gonsiori 10, 12 ja 13 esised parkimiskohad.

Teho Eesti Teehooldus vedas lund Vabaduse ja Kadaka puiesteelt, Pärnu maanteelt ja Männiku teelt. Jaaksoni Linnahooldus puhastas liigsest lumest ühissõidukite peatused Õismäe ja Mustamäe teel, Sõpruse puiesteel, Kotka tänaval, Sõle tänaval,Vabaõhumuuseumi teel ning Paldiski maanteel . Lisaks peatustele vedas firma lund Tulika 50 piirkonnast, Tulika tänava Paldiski maantee ja Endla tänava vahelise lõigu paarisnumbritega majade poolelt, Soo ja Niine tänavalt, Rohu tänava viadukti alt ning Paldiski maanteelt Ristiku viadukti piirkonnast.

Lumevedu jätkub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles