Tallinnas murti sisse Komsomolskaja Pravda toimetusse

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Komsomolskaja Pravda kodulehest.
Fragment Komsomolskaja Pravda kodulehest. Foto: nordeurope.kp.ru

Ööl vastu pühapäeva murti Tallinnas sisse ajalehe Komsomolskaja Pravda Põhja-Euroopa väljaande toimetusse ning varastati vastutava väljaandja ja peatoimetaja sülearvuti.

Väljaande kirjastus ja toimetus asuvad ühes Lasnamäe mitmekordses majas, vahendas nordeurope.kp.ru.

Toimetuse töötajaid hämmastas, et sisse murti just nende ruumidesse, millel oli turvafirma G4S valvesignalisatsioon, kuid mitte ilma turvahoiatuseta lähikorteritesse ja kontoritesse.

Samuti hämmastas neid varastatud ese, milleks osutus toimetuse üks vanemaid sülearvuteid, mille puhul ei huvitanud vargaid isegi laadija - see omakorda pani toimetuse arvama, et varaste eesmärgiks võis olla arvuti kõvakettal salvestatud informatsioon.

Väljaande peatoimetaja ja vastutava väljaandja Igor Teterini sõnul oli arvuti kõvakettal peamiselt ajalehe käsikirjade ja fotode arhiiv, samuti ajalehe kirjastamisega seotud lepingud ja muud finantsdokumendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles