Harju tänava liuväli töötab veel kuni pühapäeva õhtuni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju tänava liuväli.
Harju tänava liuväli. Foto: Raigo Pajula.

Harju tänava uisuplatsi meeskond ja kohvik Julius ootab linlasi saabuvatel puhkepäevadel uisutades meeldivalt aega veetma. Pühapäeval on veel viimane võimalus kevadises vanalinnas uisutada, esmaspäeval hakatakse liuvälja demonteerima.


Harju tänava liuvälja projektijuhi Silver Uustalu sõnul oli see hooaeg väga hea. «Esialgse lepingu järgi pidime liuvälja sulgema juba 28. märtsil, kuid suhteliselt jahedad ilmad ja korralik jääkate võimaldasid hooaega nädala võrra pikendada,» ütles Uustalu. «Ootame kõiki uisutamishuvilisi veel viimast võtma. Täna kell 20 - 21 ning pühapäeval kell 13 - 15 on platsil ka uisutamise instruktorid, kes kõikidele soovijatele tasuta uisutamise õpetust jagavad.»

Liuväli on ka eelolevate kevadpühade ajal avatud kell 10 - 22.

«Paljudele linlastele ja linna külalistele on Harju tänava uisuplats aastatega saanud lemmikkohaks, kus saab värskes õhus meeldivalt sportides vaba aega veeta,» Uustalu. «Detsembri ja jaanuari külastajate hulgas oli palju Tallinna külalisi välisriikidest ning mõnede eksootilistest maadest külaliste jaoks oli uisutamine Harju tänava uisuplatsil elus esmakordne kogemus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles