Uuel nädalal Tallinna südames käies olgu dokument taskus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kesklinn.
Tallinna kesklinn. Foto: Toomas Huik

NATO kohtumine muudab eeloleval nädalal oluliselt ka jalakäijate tavapärast liikumist Tallinnas Olümpia hotelli, Swisshoteli ning Estonia teatrimaja vahelisel alal.


Politsei teatel on selles piirkonnas liikuvatele inimestele järgmisel nädalal kõige tähtsam see, et taskus või kotis oleks käepärast isikut tõendav dokument - ID-kaart, pass või autojuhiluba.

PPA Põhja prefektuuri pressiesindaja Harrys Puusepp kinnitas, et kuigi jalakäijate liikumine kesklinna piiratud alas on tavapärasest keerukam, saavad kõik seal töötavad või elavad inimesed tööle ja koju. Keelatud ei ole ka teiste inimeste liikumine. Näiteks nende, kes tahavad minna restorani, poodi või sõbrale külla.

Osa Radissoni hotelli, Swisshoteli ja Estonia teatri ümbrust piirab politsei metallaedadega, alasse sisse pääsemiseks tuleb inimestel esitada isikut tõendav dokument.

Jalakäijatele on piiratud alas tehtud läbipääsukohad. Rävala ärikeskusesse (Rävala 5) külastajad saavad hoonesse siseneda läbi turvatelgi Laikmaa tänaval. Tornimäe ärikeskusesse (Tornimäe 5) on võimalik minna kas turvatelgi kaudu Stockmanni kaubamaja kõrval või turvatelgist Maakri ja Tornimäe tänava ristis.

Tornimäe elumaja (Tornimäe 7) elanikud ja külalised pääsevad majja kas Stockmanni kaubamaja või Maakri ja Tornimäe ristmikul oleva turvatelgi kaudu. Reval Hotell Olümpia ärikeskusesse (Liivalaia 33) saavad külastajad siseneda hotelli ees Lembitu tänava pool asuva turvatelgi kaudu.

Politsei paneb piiratud alas liikuvatele inimestele südamele, et ühelgi isikul ei ole lubatud kaasas kanda tuli- ega külmrelvi, viiest liitrist suuremaid vedelikukoguseid ega mistahes muid esemeid, mille otstarvet ei osata põhjendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles