Miitingule värbamisest rääkinud reisisaatja lahkub töölt

Tuuli Koch
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reisisaatja trammis.
Reisisaatja trammis. Foto: Toomas Huik

Läinud nädalal Postimehele 1. mai valitsusvastasele miitingule värbamisest rääkinud trammi reisisaatjale Arvile* tuletati viisakalt meelde tema kunagist soovi ise ametist lahkuda ja paluti kohe lahkumisavaldus kirjutada. Seda mees ka tegi.


Reisisaatja Arvi ütlustele kommentaare küsides jäid kõik looga seotud ametkonnad suletuks.


Tallinna trammi- ja trollibussikoondise (TTTK) trammiliikluse osakonna juhataja Vahur Kaldas ei vastanud eile korduvatele kõnedele ei laua- ega ka mobiiltelefonil.

Ainsana ütles kommentaariks paar sõna Tallinna volikogu esimees ja TTTK nõukogu esimees Toomas Vitsut.

«Ma ei valda detaile, mis on pärast artikli ilmumist juhtunud, aga loomulikult uurisin ma läinud nädalal, mis täpselt ikkagi juhtus ja seda võin kinnitada, et organiseeritud kinnimaksmist ega rahaga demonstratsioonile suunamist ei ole toimunud.»

* Läinud neljapäevases artiklis nimetas Postimees reisisaatjat teda kaitsta soovides lihtsalt Arviks. Ka täna, mil ta on vestluse Postimehega ülemusele üles tunnistanud, ei soovi ta täisnimega lehes esineda, kuna ei taha interneti otsingumootoris igaveseks ajaks reisisaatjana ülesleitavaks jääda. Tema nimi on toimetusele teada.
--------------------------------------------------------------

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles