Talgulised ehitasid lastele mängunurga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teeme Ära 2010 tänavuse talgupäeva raames otsustasid pubi Seiklusjutte Maalt ja Merelt eestvedajad samuti korraldada oma meeskonna ringis pisikese pubi koristustöö.


Talgupäevale eelneval nädalal pubi väisanud Teeme Ära 2010 meeskonnaliikmed soovitasid selle ka ikka registreerida talguna nende ürituste loendis. See soovitus aga pani mõtted hoopistükkis liikuma pubi rahval.

Plaani läks mitte ainult heakorra tööd vaid ka pubi külastajate lastele mõeldud laste mängunurga ehitamine. Ja kuna peremeestele ikka tähtsad kliendid ja nende heaolu siis just see laste mängunurga loomine peamiseks saigi.

Veel volbriöö möllust pisut väsinud pubi juhataja aga tuli täpselt kell 10 kokkulepitud ajal ust avama, et ka ennast talgutele registreerinud pubi külastajad appi saaks tulla.

Nagu kohane ühele korralikule pubile, tuli külalistel kõhud täis sööta, et jaksu ka miskit teha oleks. Võileibade ja kohvitassi taga selgitati kõigile kenasti plaanitud tegevus ära ja jagati ülesanded. Tegevust said kõik, isegi kaasas olevad lapsed.

Pärastlõunal kella kolmeks oli suurem osa pubist koristatud ja laste mängunurga põrandakate paigaldatud. Lõunaks kostitas pubi kokk kõiki maitsva kapsasupi ja praega.

Tänase talgupäeva raames kahjuks see laste mängunurk päris valmis ei saa, sest Lego mängulaud saabub alles järgmise nädala jooksul. Sellegi poolest saavad lapsed rõõmu sellest nurgast tunda kohe aga küll - mitmeosaline telk ja mitmed teised mänguasjad on ootamas. Lisaks on ka kogu pubi välisümbrus kenasti korras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles