Hommikul leiti kolmas süstamaratonil uppunu

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andineeme rand.
Andineeme rand. Foto: Postimees.ee lugeja

Täna hommikul leiti kolmanda eile Kolga lahes Kaberneeme süstamaratonil kadunuks jäänud inimese surnukeha.

«Kolmas kadunuks jäänu leiti hommikul veidi pärast kella kümmet Leesi rannast,» rääkis Politsei- ja piirivalveameti (PPA) pressiesindaja Harrys Puusepp Postimees.ee'le.

Kolga lahel Salmistu ja Kaberneeme vahel uppusid laupäeval süstavõistlusel osalenud mees ja naine.

Esimesest süstaõnnetusest Kolga lahel teatati kella 13.45 paiku, sealsamas juhtus ka teine samalaadne õnnetus, mille kohta laekus info õhtul veidi enne kella viite. Ohvreid otsisid piirivalvekopter, kaitseväe kopter ja mootorpaadid.

«Muutlikes ilmastikuoludes toimunud võistlustel kaotasid elu üheses süstas sõitnud Kaubi Türnpuu ja kaheses süstas sõitnud Maire Ehasalu. Hukkunute lähedasi on juhtunust informeeritud,» teatas ettevõte Puhka Aktiivselt OÜ oma pressiteates.

Mairega koos sõitnud Veiko Ehasalu, kelle surnukeha eile ei leitud, leiti lõpuks täna hommikul.

Süstamaraton kulges marsruudil Kaberneeme-Andineeme-Kaberneeme. Kogu võistluse ajal puhus edelatuul.

Võistlus algas ühisstardiga Kaberneeme sadamas, kus korraga starditi nii lühikesele (seitse kilomeetrit) kui pikale (21 kilomeetrit) distantsile. Lühike rada kulges ümber Rohusi ja Umblu saarte tagasi Kaberneeme. Pikk rada kulges Kaberneeme sadamast ümber Rohusi ja Peadassaare Andineeme randa, kus võistlejad süstadest väljusid ning läbisid tähistatud lõigu jalgsi liikudes. Osad võistlejad katkestasid osalemise kontrollpunktis. Väikesaartel oli võimalik vajadusel randuda, suhelda korraldajatega ja kutsuda abi.

Võistluse korraldajad avaldavad hukkunute lähedastele sügavat kaastunnet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles