Harjumaa ja Tallinna ühine kuukaart kallineb 1. juulist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumaa võttis buissipiletite hinna tõstmisel eeskuju Tallinnast.
Harjumaa võttis buissipiletite hinna tõstmisel eeskuju Tallinnast. Foto: Toomas Huik

Seoses Tallinna otsusega tõsta tallinlastele kuukaardi hinda 15 krooni võrra, kallineb samal määral ka Harjumaa ja Tallinna ühine kuukaart. Harjumaa tsoonihinnad ei muutu.

Ühiskuukaartide hinnamuutus tuleneb Tallinna soovist viia nende osa hinnas vastavusse 1. veebruaril linnavolikogu kehtestatud hindadega. Harju maakonna hinnaosa ei muutu.
 
Ühiskuukaartide hind on arvestatud Tallinna 30 päeva ID-ekspresspileti ja Harjumaa vastavate tsoonide pileti summaarse hinnana, mis on vähendatud 20 protsendi võrra ja ümardatud viiega lõppeva arvuni.
 
1. oktoobrist 2009 kehtestatud Tallinna-Harjumaa ühiskuukaardid on end igati õigustanud, ühiskuukaartide osa moodustab juba üle kolmandiku kõikidest MTÜ Harjumaa Ühistranspordikeskuse poolt müüdavatest kuukaartidest.
 
Tulenevalt mõlema poole huvist, pikendasid Tallinna transpordiamet ja MTÜ Ühistranspordikeskus Tallinn-Harjumaa ühiskuukaartide müügilepingut ühe aasta võrra kuni 30. juunini 2011.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles