Võimlemispeo rongkäik toob liiklusse muudatusi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitu tuhat võimlemispeol osalejat liiguvad laupäeva pärastlõunal läbi kesklinna.
Mitu tuhat võimlemispeol osalejat liiguvad laupäeva pärastlõunal läbi kesklinna. Foto: Artur Sadovski

Seoses Rahvusvahelise Töölisspordi Konföderatsiooni maailmamängude ja võimlemispeo osalejate rongkäiguga suletakse 3. juuli pärastlõunal mitu tänavat.


Laupäeval, 3. juulil kella 15-20 on autodele suletud Rävala pst. osa Lembitu ja Kentmanni tänavate vahel. Rongkäigu ajal kella 17.45-20.00 on suletud Lembitu tänav, Lembitu-Liivalaia-Juhkentali tänavate ristmik, Juhkentali tänav Liivalaia ja Püssirohu tänavate vahel ning Püssirohu tänav.

Staadioni, Püssirohu ja Võistluse tänavad on osaliselt suletud juba alates 29.juunist.

Rongkäigu ajaks kella 17.45-20.00 suunatakse ümbersõidule ka bussiliinid nr 5, 36,16, 17,17A ja 54.

Liini nr 3 bussid sõidavad mõlemal suunal marsruudil Mere puiestee, Pärnu maantee, Liivalaia tänav ja Veerenni tänav. Ümbersõidul tehakse peatused Pärnu maanteel paiknevates bussiliinide nr 5 ja 36 peatustes Viru väljak ja Vabaduse väljak.

Liini nr 16 bussid sõidavad mõlemal suunal marsruudil Vabaduse väljak, Pärnu maantee, Liivalaia tänav ja Veerenni tänav.

Liinide nr 17 ja 17A bussid sõidavad linnast väljuval suunal Teatri väljak, Rävala puiestee, Tartu maantee ja Odra tänav ning kesklinna suunal Odra tänav, Tartu maantee, Liivalaia tänav ja A. Lauteri tänav. Ümbersõidul tehakse mõlemal suunal peatused Tartu maanteel Keskturu bussipeatustes.

Liini nr 54 bussid sõidavad linnast väljuval suunal marsruudil Teatri väljak, Rävala puiestee, Tartu maantee, Odra tänav, Masina tänav, Odra tänav ja Tartu maantee ning kesklinna suunal Odra tänav, Tartu maantee, Liivalaia tänav ja Lauteri tänav. Peatused tehakse ümbersõidu mõlemal suunal Tartu maanteel Keskturu bussipeatustes.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles