Katusekino meeskond jälgib hoolega ilmaprognoose

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

See, et hommikul vihma sajab, ei tähenda ilmtingimata seda, et Viru keskuse katuseterrassil tegusevas katusekinos õhtune seanss ära jääks.


«Neil päevadel, kui on tugev vihm, otsustatakse õhtul kella kuueks ära, kas seanss toimub või mitte. Selleks puhuks, kui päeval sajab kerget vihma, mis õhtuks järele jääb, on meil kõik meetmed tarvitusele võetud. Toolid on päeval katete all varjus ja vihma eest kaitstud. Nii et kui õhtul ei saja, siis seanss igal juhul toimub. Aga põhimõtteliselt saab suure huvi korral filmi vaadata ka väikese uduvihmaga. Meil on olemas nii keebid, pleedid kui soojendid,» rääkis katusekoni eestvedaja Aivar Laan.

Sellenädalaste kinoseansside piletid on tema sõnul alates täna hommikust eelmüügis saadaval. «Aga meil on selline poliitika, et eelmüügist müüakse igale seansile nii-öelda poole saali jagu kohti. Nii et need, kes otse kinno tulevad, saavad kindlasti kohapealt pileti osta. Istekohad on nummerdamata ja igaüks istub sinna, kuhu saab «kes ees, see mees» printsiibil,» ütles Laan.

Homme alustava katusekino seansid toimuvad edaspidi iga nädal kolmapäevast pühapäevani algusega kell 23. Kuigi filmid algavad välikinos samaaegselt linnas kehtiva öörahuga, ei teki sellest probleemi, sest katusekino helisüsteem on hoopis teistsugune kui teistes kinodes. «Meil on küll välikino, aga iga vaataja saab personaalsed hi-fi kõrvaklapid. See tähendab, et ideaalne kinoheli-elamus on garanteeritud ja samal ajal me ei sega absoluutselt ei ümberkaudseid elanikke ega hotellielanikke,» selgitas Laan.

Uue kino esimene seanss on reedel, 2. juulil algusega kell 23, kui näidatakse Bruce Robinsoni komöödiat «Withnail ja mina.»

Enne kella 21 pääseb katusekinno Viru keskuse neljandalt korruselt. Kinno saab keskuse neljanda korruse aatriumi kaudu, aga ka läbi Rahva Raamatu kaupluse ja parkimismaja neljandalt parklakorruselt.

Pärast kella 21 pääsevad tulijad Katusekinosse Narva mnt poolsest küljest, Viru Hotelli sissepääsu kõrval oleva Viru keskuse parkimismaja peasissepääsu liftiga otse IV parklakorrusele. Teine võimalus on tõusta Estonia pst/Laikmaa tn ristmikul olevast Viru keskuse trepikojast neljandale korrusele.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles