Mustamäe ei võta Keskuse tänava remonttöid vastu

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskuse trollipeatus pärast tänava remonti.
Keskuse trollipeatus pärast tänava remonti. Foto: Raepress

Mustamäe linnaosa valitsus ei allkirjasta Keskuse tänava ehitustööde vastuvõtmise akti, sest trollide lõpp-peatuses ei ulatu trollid peatusse sõitma ning on sunnitud peatuma keset sõiduteed, reisijatel tuleb aga joosta keset teed peatunud trollini.


«Eakamad mustamäelased ning puuetega inimeste organisatsioonid on Keskuse trollipeatuse ebanormaalsele olukorrale juba varem tähelepanu juhtinud,» ütles Mustamäe linnaosa vanem Lauri Laats.

«Kuivõrd kevadsuvel algas Keskuse tänava remont, tõstatasime selle teema kohe esimesel töökoosolekul, 13. aprillil, mis on ka kohtumise protokollis ilusti ära märgitud. Kohal olid kõikide osapoolte – projekteerija, tööettevõtja, järelevalve ja transpordiameti – esindajad. Suur oli meie üllatus, kui ehitustööde lõppedes oli trollipeatuse olukord endine,» lisas ta.

Laatsi sõnul piisab selleks, et trollid ulatuks peatusse, ootepaviljoni nihutamisest paarikümne meetri võrra Sõpruse puiestee suunas. «Piltlikult öeldes tuleb neli mutrit lahti keerata ja paviljon teise kohta tõsta. Trollid ulatuksid siis peatuma seal, kus inimesed neid ootavad.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles