Ehitustööde tõttu tehakse Tallinna ühistranspordiliikluses ümberkorraldusi

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
3. liini trammi on kärbitud enim.
3. liini trammi on kärbitud enim. Foto: Mihkel Maripuu

Seoses erinevate ehitustöödega suunatakse ümber ühistranspordiliiklust Lasnamäel, Kristiines ning Tondil.

Seoses Punase tänava ja J. Smuuli tee asfalteerimistöödega on 7. augustil ümbersõidule suunatud liinide nr 7, 13, 35, 49 ja 58 autobussid mõlemal suunal, liini nr 19 linnast väljuval suunal ja liini nr 44 autobussid kesklinna suunal.

Bussid sõidavad marsruudil J. Smuuli tee, Kalevipoja põik, Kalevipoja tänav, Punane tänav, tehes ümbersõidul ajutised peatused Kalevipoja tänaval linnast väljuval suunal hoonete nr 15 ja 17 vahelisel alal ning kesklinna suunal hoone nr 8 piirkonnas.

8. augustil on ümbersõidule suunatud liini nr 65 autobussid, sõites mõlemal suunal marsruudil J. Smuuli tee, Peterburi tee, Kuuli tänav ja Varraku tänav.

Seoses soojustrasside paigaldamisega Kotka tänaval on alates 9. augusti kella 9 kuni 18. augusti hilisõhtuni mõlemal suunal ümbersõidule suunatud liini nr 23 autobussid.

Sellega seoses sõidab buss nr 23 marsruudil Tulika tänav, Nõmme tee, Spordi tänav, Tedre tänav ja Kotka tänav, tehes ümbersõidul ajutised peatused Spordi tänaval linnast väljuval suunal peale Tihase tänava ristmikku hoone nr 16 ees ja kesklinna suunal enne Tihase tänava ristmikku hoone nr 9 ees ning Kotka tänaval kesklinna suunal enne Tedre tänava ristmikku.

Seoses trammide rööbastee pöörangu vahetustöödega sõidavad Tondi lõpp-peatuses pühapäeval, 8. augustil nr 3 ja nr 4 liini trammid lühendatud marsruudil - Vana-Lõuna tänava äärel paikneva ringteeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles