Koolibussid alustavad tööd 1. septembril

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolibuss.
Koolibuss. Foto: Toomas Huik.

Alates 1. septembrist sõidavad koolibussid igal tööpäeva hommikul neljal suunal nii nagu möödunud õppeaastalgi.


Koolibussid sõidavad marsruutidel Viimsi haigla–Balti jaam, Tammneeme–Balti jaam, Vääna-Jõesuu–Balti jaam ja Tabasalu–Balti jaam.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on 2007 aastal edukalt käivitunud koolibussidel kindel kasutajaskond, mis näitab projekti jätkamise vajadust. «Lisaks sellele, et koolide õpilased on bussi omaks võtnud vähendavad koolibussid ka hommikusi liiklusummikuid Viimsi ja Tabasalu suunalt,» ütles Aas Raepressi vahendusel.

Seoses Randvere tee rekonstrueerimisega on Randvere aedlinnast Balti jaama sõitva koolibussi marsruuti pikendatud Tammneeme külla ja sellega seoses on muutunud ka koolibussiliini nimi: Tammneeme – Balti jaam. Sellele liinile on lisandunud ka peatused Lillepi, Maarjamägi ja Lauluväljak.

Koolibusside sõidugraafikutega saab tutvuda Tallinna kodulehel. Koolibuss on Tallinna alg-, põhikooli- ning gümnaasiumiõpilastele tasuta ja sõita saab õpilaspileti ettenäitamisel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles